Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români Craiova în colaborare cu Asociația Pro-Vita Craiova, organizează cu binecuvântarea Î.P.S. Acad. Dr. Irineu, Arhiepiscop al Craiovei și Mitropolit al Olteniei „Marșul pentru viață” .

24 Martie 2018, ora 16:00
Traseu: Catedrala „Sfântul Dumitru”, Calea Unirii, Piața Mihai Viteazul, Teatrul Național și retur.

Potrivit învățăturii creștine, Viața este darul lui Dumnezeu față de oameni care trebuie prețuit și protejat, în timp ce avortul este o crimă comisă împotriva unei ființe (persoane) nevinovate care nu se poate apăra. Există anumite excepții cu privire la avort prezentate în poziția oficială a Bisericii Ortodoxe Române pe această temă.

Vă adresăm îndemnul de a participa în număr cât mai mare la Marșul pentru viață, în ziua de 24 martie 2018, pentru a oferi astfel o mărturie vie despre importanța și sensul creștin al vieții umane, despre efectele dezastruoase ale avortului asupra familiei și societății și despre necesitatea sprijinirii femeilor care urmează să nască pe copilul binecuvântat de Dumnezeu, se menționează într-un comunicat emis de Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Categories: Misionar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *