Ca în fiecare an în postul paștelui, ASCOR Craiova vă invită la o serie de conferințe ce abordează problemele de viață ale creștinilor.
Luni 26 martie, părintele Adrian Ivan ne va vorbi despre ceea ce înseamnă să fii tânăr în conferința „Bucurii și întristări în viața tinerilor”.Marți 27 martie, părintele Ionel Ungureanu ne spune de ce basmele se termină cu sintagma „Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” în conferința cu tema „Încercarea în familia tradițională: între poticneli interioare și provocări contextuale”.

Miercur 28 martie, Înaltpreasfințitul Irineu, Mitropolitul Olteniei și Arhiepiscopul Craiovei va anticipa cuvântul de Paște al excelenței sale în conferința „Semnificațiile învierii pentru lumea contemporană”, ora 18:00.

Joi 29 martie, părintele Picu Ocoleanu le atrage atenția tinerilor că dragostea este de multe ori confundată cu ispita în conferința „Tânărul în căutarea iubirii: între dragoste și posesivitate”.

Vă așteptăm în fiecare seară începând cu orele 18:30 în Sala de festivități a Căminului Renașterea situat pe Strada Matei Basarab, vis-a-vis de Catedrala Sfântului Dimitrie izvorâtorul de mir.

Detalii puteți găsi și în pagina de Facebook a evenimentului.

Categories: Cultura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *